Thursday 20 December 2012

0 Moderne Kapsels Mannen

Moderne Kapsels Mannen



Hairstyling is niet een woord dat vaak wordt gebruikt in verwijzing naar een man, maar met de opkomst van metroseksuele man, de scène is veranderd en vandaag de dag mannen zijn ook zo bezorgd over hun uiterlijk als zijn vrouw. Ze hebben ook frequent de salon en zorg ervoor dat ze er prim en juiste. Er zijn nu gespecialiseerde salons voor mannen en haarstylisten die gespecialiseerd zijn in de kapsels van de mannen. Er zijn vele avant-garde mannelijke kapsels die mannen proberen en vol vertrouwen dragen. Er is een enorme verschuiving in de normen en standaarden in de manier waarop een mens zich moet gedragen-heden hij ook de ruimte om te praten over zijn uiterlijk en wijzigen of te upgraden met de hulp van schoonheidsproducten heeft. Schoonheid is niet langer de enige arena van vrouwen. Hier zouden we bespreken een aantal van de nieuwe moderne kapsels voor mannen, die heel populair zijn in de Z-generatie.

Moderne Kapsels Mannen

Moderne Kapsels Mannen

Nieuwe Moderne kapsels voor mannen


Er zijn drie fundamentele kapsels voor mannen, ze kan het kort houden absoluut in een conventionele of hou het gemiddelde lengte of langer laten groeien.

Classic Cut
De korte kapsel wordt over het algemeen genoemd de "klassieke kapsel", die haar maakt en de persoon er netjes en het geeft een zeer fatsoenlijke en formele look. Het is elke dag makkelijker te onderhouden en gemakkelijker te stijl.

Crew Cut
De bemanning snede is de kortste kapsel anders dan scheren je haar uit en is vrij in de mode deze dagen. Crew cut blootstelt de oren en de vorm van het hoofd wordt geopenbaard daarom is het raadzaam voor mannen die hebben kleine oren en een symmetrisch ronde kop. Als uw gezicht is ovaal de bemanning snede kan echt ziet er lekker uit op je.


Kapsels Mannen

Kapsels Mannen
Messed Up kapsel
Dan komt het medium kapsel dat mannen zijn sportieve deze dagen en dat vereist het houden van het haar een beetje lang, zodat u kunt een messed up look, wat betekent dat het haar zou worden messed up met zorg maar het zou niet geven een "out of sport het bed "look nog zou enigszins vergelijkbaar met die. Om dit soort van een blik moet men styling producten te gebruiken, zoals haargel en pasta die het haar en ook stijl het hydrateren. Spikes zijn ook in de mode vandaag de dag en daarom kunt u ook een woord met uw kapper of spikes jou zou passen.
Tousled Cut

Dit is ook een soort van rommelige look maar in tegenstelling tot spikes kan het een formele look te geven ook. Dit kapsel kan ook werken voor mensen die krullend haar en het geeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Lange Kapsels 
U kunt ook gaan voor lange kapsel, maar als je wilt langer laten groeien, doe groeien aan alle kanten. Knip niet uit de voorkant en groeien aan de achterkant, omdat het geeft je een shabby look met rattenstaart zoals opknoping achter.

Dit is alles over de nieuwe moderne kapsels voor mannen, maar het hangt grotendeels af op haar van een persoon soort, de leeftijd en de vorm van het gezicht. Dus voordat je voor een knipbeurt of te kiezen voor een kapsel is het beter om contact op met uw kapper die u kunnen adviseren over de geschiktheid van een kapsel op je. Een kapper kan ook adviseren over de andere aspecten van een kapsel zoals de lengte van de pony en de producten die u moet gebruiken om de stijl te behouden.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Mannen, Moderne Kapsels, Moderne Kapsels Mannen

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2