Thursday 20 December 2012

0 Korte Kapsels Mannen

Korte Kapsels Mannen



Korte kapsels zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn het meest gekozen door jongens. Echter, men kan vervelen met dezelfde oude kapsel. Als je te vervelen, met oude kapsel of overwoekerd haar, dan moet u overwegen een kort kapsel. Hieronder, zijn ideeën over korte kapsels voor jongens. Wilt u meer stijl toe te voegen aan je kapsel, dan kunt u dat u een subtiele highlights. Dit zal meer aan het kapsel en geven een meer gestructureerde haar look.

Korte Kapsels Mannen 2013


Buzz met Side Cuts: Dit zijn zeer korte bezuinigingen die worden gemaakt met behulp van een scheermes. In deze stijl, is haar nauw geschoren, met een scheermes. Om het meer stijlvol voeg twee zijden snijdt aan elke kant van het hoofd. Dit is de makkelijkste kapsel te onderhouden en een goed idee voor zomers.

Korte Kapsels Mannen

Korte Kapsels Mannen

Crew Cut: Deze stijl wordt ook wel de militaire snit. In dit kapsel, zijn de haren aan de zijkanten en de achterkant heel kort geknipt. En de top kroon haar wordt gesneden in een vlak zeer korte gewas. Deze stijl is ook laag op onderhoud, en goed voor jongens die op zoek zijn naar een no-gedoe look. Om het uiterlijk van deze stijl te verzachten, kunt u zich snijdt de kroon haar als de korte voorkant stekelige cut look Korte Kapsels Mannen.

Caesar Kapsel: denken, hoe dit kapsel eruit ziet? Bekijk foto's van George Clooney kapsels. Dit kapsel wordt gesneden in een horizontale recht pony, met de zij-en achterkant kapsel kort gehouden.

Korte Voorzijde Spiky Cut: Als je van stekelig haar stijlen, maar denk dat het ziet er een beetje te gespannen, ga dan voor dit kapsel. In deze stijl, zijn het haar op de zij-en achterkant kort geknipt, en de kroon wordt gehouden langer. De kroon haar wordt gesneden in een taps toelopende look, met haar gehouden langste in de buurt van het voorhoofd. Vervolgens wordt dit haar ingericht met gel omhoog.

Faux Haux Styles: Als je denkt dat Mohawk kapsels voor mannen al te gespannen, ga dan voor een beetje meer afgezwakt versie van het kapsel genoemd faux Haux. Om deze kapsels te krijgen voor fijn haar, zijn het haar aan de zijkanten van het hoofd gesneden in korte gewassen, en het haar in het midden langer bewaard. Dit haar is dan gestyled naar boven en voren zijn, met behulp van een extra hold gel.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Stijlvol Gelaagde Styles: Als je van de Zack Efron of Justin Bieber kapsel dan gebruik maken van deze ideeën van gelaagde kapsels. Deze stijl past bij dik haar goed. Bestel je haar laten knippen in diepe lagen, met veel kant pony en het haar op de rug bleef langer. Dan de stijl van de pony opzij, en enkele haarlokken gesneden in een taps toelopende stijl en geplaatst in de voorkant van de oren. Dan start je een scheermes op het haar secties, aan de slanker kapsel look te krijgen Kapsels Mannen.

Messy Kapsels: Als je van nature golvend of krullend haar, ga dan voor deze rommelige golvende kapsels voor mannen. Echter, als je steil haar dan kunt u ook bereiken deze look. Krijg je haar geknipt in lagen, met een aantal voor-haar pony. Maak dan gebruik van een gel op nat haar, en rechtop zetten hen. Mensen met steil haar kan gebruik maken van een krullend haar mousse of serum, en breng het op nat haar en rechtop zetten het.

Verschillende kapsel ideeën voor mannen passen bij verschillende soorten gezicht. Zorg ervoor dat je kiest een kapsel dat je gezicht type, haartype en levensstijl past. Dus, kies een van de bovengenoemde stijlen, en ga naar een kapper om het gedaan te krijgen. Om uw kapsel te behouden, zal je nodig hebt om je haar geknipt om de 4-6 weken.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Korte Kapsels, Korte Kapsels Mannen, Mannen

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2