Thursday 20 December 2012

0 Lang Haar Kapsels Mannen

Lang Haar Kapsels Mannen



Mannen over het algemeen graag korte kapsels hebben, maar er zijn een aantal die liever lang haar dragen. Als mannen dragen lang haar, wordt het beschouwd als een stijl en mode in de samenleving. Net zoals haar aandacht is nodig voor lang haar voor vrouwen, ook mannen moeten een goede verzorging van hun haar te nemen voor het behoud van hun kapsel zien er aantrekkelijk en stijlvol. Lange kapsels zijn grotendeels geïnspireerd door de actiefilms uit de jaren 1980 en 1990. Echter, het is niet alleen dat mannen alleen lang haar dragen met een relaxte look. Lange kapsels kan ook worden sported met verschillende patronen, lagen en kleuren om een ​​huidige generatie van de punk look te creëren. In de mode wereld van vandaag, het is prima als mannen dragen een lange kapsel die vergelijkbaar is met een vrouw.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen


Het grote voordeel met dik haar is dat ze kunnen worden gemaakt op welke wijze dan volgens de voorkeur van de drager, omdat er niets aan de hand of te verbergen, zoals dunner wordend haar. De beste en de eenvoudigste kapsel dat kan gedragen worden met een goede hoeveelheid van het haar op de kruin waarbij het haar kan worden ingesteld ontspannen naar beneden vallen op de schouders. Of het nu recht of krullend lang haar, een goede kapsel is om een ​​paardenstaart binden en het haar aan de achterkant in te stellen. Dit is ook een makkelijk te stylen en te beheren kapsel.

Voor steil haar
Omdat lang haar is over het algemeen een beetje moeilijker te beheren, als het haar is recht, haarverzorging en styling een stuk eenvoudiger. Als u wilt er anders uitzien dan de rest, kun je sport een inheemse Amerikaanse lang kapsel. Het bestaat uit de lange rechte haren links aan de achterzijde met een aantal van de middelste haren vastgebonden in een paardenstaart. Als u wilt een rockster look te krijgen, kun je het haar ontspannen tot onder de heupen. Dit kapsel is meestal gepronkt door Japanse rock muzikanten.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Voor krullend haar
Als je gezegend zijn met dik en krullend haar, kan dreadlocks zijn een goede optie voor de styling. Dit ziet er meestal goed in Afro-Amerikaanse mannen, maar tegenwoordig, zelfs blanken begonnen draagt. Veel van de reggae muzikanten uit de jaren 1970 gebruikt om dit kapsel hebben als een mode-trend. U kunt ook sport een afrokapsel, tenzij je dun haar. Een andere toevallige mens kapsel is om je lang krullend haar te stellen aan de zijkanten voor het creëren van volume laten, die zich tot aan de schouders.

Voor dun haar
Als u denkt aan het lange kapsels voor mannen met dunner wordend haar in de eerste plaats, is het niet aangeraden om lang haar te houden als u dunner wordend haar. Als u toch wilt het haar lang te houden, moet u kiezen alleen die patronen waarin het haar zorgt voor een goede volume op de plaats van dunner wordend haar. Maar in het geval je fijn en dun haar met een substantiële haar volume, bent u vrij om te experimenteren met verschillende lange kapsels.

Dit was een eenvoudige uitleg van lange kapsels voor mannen met de rassen van haar texturen. Vergeet niet dat het houden van lang haar is niet alleen een kwestie van stijl, moet u ook zou hebben om een ​​goede verzorging van je haar te nemen.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Kapsels Mannen, lang haar, Lang Haar Kapsels Mannen

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2