Thursday 20 December 2012

0 Kapsels Mannen

Kapsels Mannen



Een stijlvolle man is niet alleen iemand die goed gekleed is, maar ook behoudt zich het recht kapsel als aanvulling op de look! Nou, als jullie denken meisjes zijn echt te veel verlangt, zou het een understatement. In feite, als je nog niet echt jezelf een trendy kapsel, ben je echt niet bijhouden met de laatste mode en het nemen van voldoende belangstelling! Man kapsels zijn nu net zo kieskeurig als die gezien bij vrouwen. Mannen zijn met een veld dag te kiezen uit de rommelige kijken naar de schone en strakke beeld.

Kapsels Mannen 2013


Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Messy Look:
Slordige er gebeurt en hoe! Mannetjes kunnen gaan voor korte aalscholvers of korte spikes. Deze rommelige kapsel voor mannen kan worden gemaakt met behulp van gel. De rommelige look is populair bij de meeste tieners en zelfs professionals, die geen tijd hebben bij de hand voor kapsels die zijn bevestigd met alle gedoe. Een rommelige look wordt beschouwd als cool zijn door veel vrouwen en daarom kun je net hit it off met dat schattig meisje naast de deur met de rommelige look Kapsels Mannen!

Lange golven:
Mannen die weten het afvoeren van deze look kan in gaan voor lange golvende kapsels. Lang haar kan moeilijk zijn om te houden maar dan mode wordt geleverd met een kink in de kabel! Denk Axl Rose en hoe zijn lange lokken meisjes veroorzaakt te zwijmelen. Lang haar voor mannen zijn ook inclusief dreads, maar deze zou blijken te zijn echt moeilijk te handhaven. Sedu stijlen zijn ook inhaalslag met mannen en het zal geen kwaad om de rechtgetrokken kijken voor een verandering proberen! Het zal alleen maar je kijkt strak en suave. Gebruik wat conditioner indien nodig voor moeilijk te beheren haar.

Kapsels Mannen 2013

Kapsels Mannen 2013

Crew Cuts:
Mannen sportieve bemanning bezuinigingen zijn mijn persoonlijke favoriet! Crew bezuinigingen kan echt draaien je van een saaie nerd in een hete kerel. Crew bezuinigingen zijn zeer geschikt voor mensen die vertrouwen hebben in hun functies. Deze verlaging wordt kort brengt meer aandacht voor het gezicht. Ik denk niet dat je een probleem zou hebben als vrouwen dus krijgen aangetrokken tot je opvallende kenmerken Kapsels Mannen 2013. Ga je gang jongens en wat leuks doen!

Halflange kapsels:
Dit kapsel voor mannen passen verschillende texturen van haar. Je haar kan krullend of steil, je kon de textuur gebruiken om uw voordeel. Spike het voor een freaky look of gewoon dragen voor een casual avondje uit met vrienden. U kunt laat je haar naar beneden groeien tot je nek en dan zo glad dat het zachtjes valt. Of u kunt iets nieuws te proberen zelfs in de richting van het voorste gedeelte, zoals films.

Celebrity kapsels:
Celebrities zijn de beste rolmodellen voor zowel vrouwen als mannen. Brad Pitt en Tom Cruise veroorzaakt veel om hun weg te gaan. Uw favoriete beroemdheid kan een grote bron van inspiratie zijn als u van plan bent voor een nieuwe look. U kunt de foto's en neem het mee naar je kapper. Uw kapper zou de beste persoon om u te begeleiden over het kiezen van een populaire kapsel, die je look een aanvulling net zo goed.

Gebruik deze tips voor het populaire mannelijke kapsels en voeg wat kruid aan uw leven met een nieuwe look. Laat mij niet de schuld als je aan het daten bent alle weekends die volgen!

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Kapsels, Kapsels Mannen, Mannen

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2