Thursday 20 December 2012

0 Kapsels Voor Mannen

Kapsels Voor Mannen



In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn er vele opties als het gaat om kapsels voor mannen dus, hoeft u niet om uw overwoekerd haar laten knippen in een traditionele korte kapsel, dat bijna alle mannen kiezen voor. U kunt gaan voor een faux Mohawk, of ga voor een mooie gelaagde haarsnit. En als je lang haar wilt, kies dan voor een mul. Alles wat je nodig hebt is om te trimmen je overwoekerd haar op bepaalde plaatsen, en voila! Je hebt een stijlvolle op zoek kapsel en een nieuwe look. Bekijk deze verschillende ideeën van mannen kapsels, en ontdek de stijl die je het meest.

Lange & Korte Kapsels voor Mannen


Crew Cuts for Men
Deze kapsels zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn een van de meest populaire militaire kapsels. In een crew cut, zijn het haar aan de zijkanten en achterkant afgeschoren. En de bovenkant is kapsel relatief kort studeerde in lengte, zodat de langste haar is aan de voorzijde van de haarlijn terwijl het haar achter de kortste.

Kapsels Voor Mannen

Kapsels Voor Mannen

Buzz Kapsels met Side Cuts
Dit zijn de minst onderhoud kapsels kunt u kiezen voor, en ze zien er heel vet. Knip je haar in een zeer korte buzz kapsel, en met een scheermes scheren het haar om twee of drie rechte lijnen te maken. U kunt ook vragen de stylist om te komen met zijn eigen creativiteit.

Spiky Korte Kapsels voor Mannen
Als je wilt gaan voor een stijlvolle stekelige kapsels, ga dan voor een buzz kapsel, door het houden van de zijkanten en achterkant geschoren of in kleine gewassen en de kroon haar langer. Dan stijl de top haar in spikes, met behulp van een extra hold gel.

Mohawk Stijlvolle kapsels voor mannen
Deze zijn vrij klassieke punk kapsels, en hoe langer de Mohawk, de koeler het eruit ziet. Echter, het handhaven van een langere Mohawk is moeilijk als haar wordt gelijmd en heet gestreken te houden recht en lang.  Kapsels Voor Mannen U kunt echter houden een middelgrote Mohawk en kleur het in punk blauw, groen of roze.

Faux Mohawk Cool Kapsels voor Mannen
Als u denkt dat de bovenstaande Mohawk kapsels voor mannen extreem zijn, probeer dan de trendy faux Mohawk stijlen. Dit zijn zeer stijlvol kapsels, en men hoeft niet te harde hairstyling producten te gebruiken om het te handhaven. Knip je haar aan de zijkanten in korte gewassen, en houden het midden haar langer. Dan stijl het midden haren omhoog en naar voren met behulp van een extra hold gel.

Trendy kapsels voor mannen
Deze trendy kapsel kan gezien worden sported door Zack Efron. Deze stijl ziet er erg cool, en is gemakkelijk te bereiken. Echter, voor dit kapsel moet je je haar lengte tot het midden van uw hals. Vraag je kapper om je haar te laten knippen in een kom kapsel, behalve langer in de rug. Snijd vervolgens het voorste deel van je haar in lange kant vegen pony. U kunt een scheermes door het haar secties, om de zachte piekerige uiteinden te kijken.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Golvend / krullend kapsels voor mannen
Opnieuw lagen zijn een goede manier om je haar te laten knippen als je middellange of lange haren. U kunt knippen het voorste deel van je haar in lange pony. Echter, als u op zoek bent naar een korte variant van golvende kapsels voor mannen, ga dan met de bovenstaande trendy kapsels voor mannen, en zijn niet in een scheermesje, maar gewoon serum van toepassing op nat haar, en rechtop zetten ze een beetje op een geven sexy ongekamde look.

Medium kapsels voor mannen
Als je steil haar, dan lagen zijn een geweldige manier om je haar te laten knippen Kapsels Mannen. U kunt gaan met een midden gescheiden of aan de zijkant gescheiden stijl. Dan knip je haar in lagen en draai het haar naar buiten. Vraagt ​​u zich af hoe deze stijl eruit ziet? Probeer googlen 'Keith Urban Haircut'.

Moderne Mullet Lange kapsels voor mannen
De moderne mul kapsel is een cool uitziende kapsel. Met dit kapsel, hoeft u niet te knippen uw overwoekerd haar kort, maar gewoon trim het een beetje aan de zijkanten en de bovenkant. Houd de rug haar langer, knip de zijkant haar zeer kort, en voeg wat kant bezuinigingen. Houd vervolgens de kroon haar een beetje langer en stijl het omhoog.

Dit waren enkele van de vele stijlvolle kapsels voor mannen. Dus, overleg dan met uw kapper over het kapsel dat u wilt, en krijg een coole nieuwe kapsel!

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Kapsels, Kapsels Voor Mannen, Mannen, Voor

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2