Thursday 20 December 2012

0 Kapsels Mannen Kort

Kapsels Mannen Kort



We weten allemaal dat de meeste mannen liever al het gedoe en franjes te voorkomen als het gaat om verkleden en er goed uitzien. Voor zover kapsels betreft, hoewel een groot deel van de mannen zou liever zien er stijlvol uit, dan zouden ze nog willen kapsels die veel nazorg te betrekken voorkomen! Daarom, korte en trendy kapsels zijn altijd in stijl. Deze kapsels kunnen worden sported op informele feestjes of zelfs formele dos. Men kan ook een grote invloed van Hollywood voor zover haartrends betreft. Hoewel de huidige modetrends hebben ook mannen met hun lokken lang, zijn er nog een aantal die liever vasthouden aan korte kapsels simpelweg te wijten aan hun veelzijdigheid factor. Hier is een blik op enkele korte trendy kapsels voor mannen.

Kapsel Heren kort


Kapsels Mannen Kort

Kapsels Mannen Kort

Korte kapsels voor mannen geven een blik van verfijning en netheid, naast deze zijn makkelijk te stylen en ook gemakkelijk te onderhouden in de zomer maanden. Er zijn vele manieren waarop u kunt om jazz-up korte kapsels te gebruiken voor mannen Kapsels Mannen Kort.

Verkrijg de Spiky Look
Hiervoor zou u een bepaalde hoeveelheid van styling gel. Spreiding gelijkmatig door je haar. Maak dan kleine delen van je haar. Draai het een beetje. Willekeurig Verdeel de secties. Eenmaal gedaan, gebruikt u een droger om het haar te drogen. Eenmaal gedroogd, zet de twist de delen van het haar aan de buitenzijde. Gebruik altijd een aantal styling gel om ervoor te zorgen dat het zo blijft! Nu, ga naar buiten en imponeer je date!

Voeg Sommige Texture
Kort haar kan worden opgepept en gemaakt om interessante kijken door het toevoegen van enkele textuur aan uw haar. Een geweven cut past bijna alle gezicht bezuinigingen. U kunt gebruik maken van de snede techniek die kan je verschillende randen. Dergelijke korte kapsels voor mannen zouden de neiging om enigszins rommelig en dit is de exacte functie maakt het kijken zeer modieus ook.

Kapsels Mannen

Kapsels Mannen

Get Natural Waves
Korte trendy kapsels kan worden gegeven een flirterige blik ook. Voor deze, zou je nodig hebt om je haar te laten groeien tot een iets langere lengte aan de voorkant. Ten eerste, een beetje vochtig je haar. Gebruik een kleine hoeveelheid styling gel en wrijf van de hoofdhuid naar de randen. Maak dan gebruik van een borstel, zodat het kan worden geföhnd en geef het wat vorm terwijl u drogen. Dit zal helpen het te krijgen een natuurlijke golf in de richting van de voorzijde.

Classic Cut
De klassieke snit blijft nog steeds het favoriet onder vele, zelfs vandaag. Variaties kunnen zijn gebeurd in de afgelopen jaren, maar de basics zijn hetzelfde gebleven. Classic bezuinigingen worden nu gecombineerd met een pony voor mannen ook. Deze kan goed worden ingericht met de hulp van enkele styling gel. Ook kunt u zelfs de puntige look met zo'n Kapsels Mannen.

Crew Cut
De crew cut is een van die korte kapsel voor een man, die rond is al geruime tijd. Mensen die behoorde tot de strijdkrachten aanvankelijk droeg de crew cut. Vandaag de dag wordt de crew cut ook bekend als de buzz cut. Crew bezuinigingen kijken super heet worden, vooral tijdens de hete zomers. Vandaag de dag kan men zien vele variaties van de crew cut of zelfs de buzz cut. Lot van toevoegingen maakt het eruit als een zeer veelzijdige soort kapsel voor mannen!

Gebruik deze ideeën voor trendy, korte kapsels voor mannen en raadpleeg uw kapper om de best mogelijke kapsel ooit! Veel plezier!

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Kapsels Mannen, Kapsels Mannen Kort, kort

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2