Thursday 20 December 2012

0 Kapsels Kort Haar Mannen

Kapsels Kort Haar Mannen



Net als vrouwen, ook mannen houdt van experimenteren met verschillende soorten van koele kapsels die zou ze er uniek en trendy. Als het gaat om leuke kapsels voor mannen, zijn er vele soorten, met elk hun stijlvolle attributen en optredens. Met het oog op stijlvolle look, kunt u dragen van een oude stijl of sport de nieuwste stijl. Kapsels zijn direct gerelateerd aan het uiterlijk van het gezicht vorm. Daarom, terwijl het kiezen van een koele kapsel, moet u ervoor zorgen of het uw gezichtsvorm past.

Pompadour Kapsel: Dit is een kapsel dat de meeste populair was in de jaren 1950 en '60. Mensen begonnen om dit kapsel te dragen nadat het werd sported door Elvis Presley. Dit kapsel bestaat uit alle haren worden naar achteren gekamd, met alleen het einde bewaard gekruld. Het kan goed worden ingesteld met behulp van een kwaliteit haarlak en gel.

Kapsels Kort Haar Mannen

Kapsels Kort Haar Mannen

Crew Cut: Een crew cut wordt beschouwd als een van coole korte kapsels voor mannen. Soms is het ook bekend als buzz cut. In dit kapsel wordt het haar heel kort geknipt op de hoofdhuid. Praktisch is het niet nodig elk type styling. Het is een goede optie voor mannen die drukke werkschema, en willen ook een goed uitziende kapsel voor kantoor.

Devilock Kapsel: Dit is een kapsel dat alleen is bedoeld voor degenen die willen een punk kapsel hebben. Het is een eenvoudige korte kapsel van de achterkant, maar aan de voorkant, het nogal duivels. In een devilock wordt alleen de zijkant en achterkant kapsel. De voorste haar is ingesteld bij elkaar en recht naar beneden in het midden van het voorhoofd gestyled.

Kapsels kort haar mannen 2013


Cornrows: Cornrows worden beschouwd koele kapsels voor mannen uit de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Cornrows zijn eigenlijk vlechten geweven en gestyled zeer dicht bij de hoofdhuid. Om te kijken cool, kun je proberen een breed scala aan cornrow stijlen op de hoofdhuid, met verschillende creatieve ontwerpen. In tegenstelling tot een gemeenschappelijk geloof, een cornrow kapsel is echt gemakkelijk te onderhouden.

Kapsels Kort Haar

Kapsels Kort Haar

Spiky Cut: Als gevolg van de populariteit van deze trendy kapsel, het moet waarschijnlijk geen introductie. Stekelig haar kan worden gebruikt op een casual look en is ook geschikt voor kantoor. Dit is een stijlvolle kapsel die maakte manieren voor vele creatieve emo kapsels gedragen door scene tieners en jongeren. Je hoeft alleen maar een goede haargel De stijl van een stekelige snede.

Mohawk en Faux Hawk: In een Mohawk kapsel, het haar aan de zijkanten wordt gesneden, waardoor alleen het haar in het midden van het hoofd in een lijn, die zich uitstrekt van het voorhoofd tot aan de nek. Het haar in het midden wordt dan gestyled met behulp van haarlak en gel. In een faux havik kapsel, is het haar aan de zijkant links uncut, alleen met het instellen van de middelste haren omhoog.

Shaggy Kapsel: Als u op zoek bent naar een kapsel dat zal zien er cool uit, met die de minste hoeveelheid styling tijd, ruige kapsel is een goede optie. Om een ​​ruige kapsel te maken, hoeft u alleen wetlook gel en het haar ontspannen te stellen. U kunt leuke variaties met verschillende kapsels met pony. Een ruige kapsel is een van de coole kapsels voor mannen met dik haar.

A Mullet: Als we een kijkje nemen op een mul kapsel, het is als eenvoudig vanaf de voorzijde en stijlvolle van achteren. Hoewel dit is een zeer oude kapsel voor mannen, het ziet er zeker veel trendy te dragen. In dit kapsel wordt het haar aan de voorkant en aan de zijkant afgesneden, terwijl het haar in de nek is lang gelaten. Veel vele variaties van de harder komen nu tegenwoordig in de jeugdcultuur.

Als u denkt aan het koele lange kapsels voor mannen, een paardenstaart stijl is een van de beste opties. Het is zeker dat trendy kapsels voor mannen zal veranderende houden en nieuwe varianten zullen komen in de tijd.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Haar Mannen, Kapsels Kort, Kapsels Kort Haar Mannen

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2