Thursday 20 December 2012

0 Mannen Kapsels 2013

Mannen Kapsels 2013



Als je kapsel niet zorgvuldig gekozen en past niet bij je, dan ben je waarschijnlijk gaat uiteindelijk uitzien als een mix tussen een gefrustreerde clown en een lastiggevallen leraar - een kapsel niemand van ons willen leven met! Ja, kapsels dramatisch zich de afgelopen paar jaar, en hoewel bepaalde trends wijzen op een opleving in de jaren 80's en 90's stijlen, het is een bekend feit dat kapsels veranderen met het seizoen!

Trendy kapsels voor mannen

Buzz Cuts zijn altijd al populair onder de soldaten, atleten, werknemers en zelfs monniken! Sported regelmatig door de 70's punk rock sterren, buzz bezuinigingen zijn goed voor degenen onder u die graag het kort allemaal voorbij. U kunt echter een aantal unieke touch toe te voegen door het verkrijgen van zijde sneden of gewoon groeien de top haar een beetje langer. Dan kunt u gebruik maken van een sterke greep gel of mousse op nat haar en rechtop zetten de kroon haar en stijl het stekelige om het rommelig uitzien. U kunt ook overwegen crew cut, als je wilt om het onderhoud van uw haar kort.

mannen kapsels 2013

mannen kapsels

U kunt ook proberen gelaagde kapsels als u wenst om uw haar te houden wat langer of golvend haar hebben. U kunt een aantal lagen in je haar en houdt het haar piekerig eindigt. Dan nog wat pony, zodat ze vallen op het voorhoofd tot aan de wenkbrauwen. Mensen met golvend haar kan dus neem een ​​vierkant gesneden of nog wat lagen en het haar met een mousse of serum te stellen dat het haar op zijn plaats blijft. Een ander product dat werkt prima voor golvend of krullend haar is leave-in-conditioner.

Degenen die zeer golvend of krullend haar kan ook gaan voor ruige kapsels. Deze stijlen kijken rommelig en sexy. Plus, ze zijn laag op onderhoud. Mensen die zich vervelen met hun steil haar kan ook overwegen om hun haar gestyled golvende permanent of tijdelijk. Afro-Amerikanen kunnen een Afro gesneden en sport in een natuurlijke stijl. Degenen die golvend haar, kan snijden hun kroon haar in laagjes en hou de lengte tot aan de nek van de hals of iets lager. Snijd vervolgens het voorhoofd haar voor kant pony voor een stijlvolle look.

Een trendy versie van de traditionele Mohawk stijl, is de faux havik over het algemeen geassocieerd met de wil van punk sterren en voetballers. Met zijn handelsmerk, centrale piek en geschoren of zoemde zijden, de faux havik is voor degenen die ervoor kiezen om anders te zijn. Afgezien van de faux havik, slanke scheermes geknipt stijlen met vegen pony populair zijn onder de mensen. Echter, ga dan voor deze kapsels als je fijn haar, als mensen met golvend of dik haar kan het moeilijk vinden om deze stijlen te handhaven.

Echter, degenen die echt lang haar beschouwen kapsels zoals dreadlocks, gevlochten stijlen of mul kapsels. Hoewel, lange kapsels zien er zeer uniek, moeten ze veel onderhoud. Echter, kapsels zoals vlechten van lang haar echt beheersbaar. Als u rechte fijn haar rekening mul. Maar, als je een rasta man overweeg dan gaan voor dreadlocks.

Tips voor het kiezen van de juiste Heren Kapsels

Mannen Kapsels

Mannen Kapsels

Bij het kiezen van de juiste soort kapsel voor jezelf, houd in gedachten dat het moet overeenkomen met je gezicht en de algehele teint.
  • Korte kapsels anderzijds, pak mensen met diamant, langwerpig, rechthoekig, rond of ovaal-vormige vlakken. Toch moeten mensen met hart-vormige gezichten onthouden van het krijgen van hun haar kort te knippen.
  • Afgezien van dit, moet je kapsel overeenkomen met uw persoonlijkheid en karakter. Dus, als je iemand bent die is energiek en altijd on-the-go, dan kort haar moet bij je passen. Maar als je op zoek bent naar iets dat is stijlvol, dan is de langere stijlen zijn meer van uw zaak.
  • Altijd zo creatief mogelijk te zijn bij het kiezen van het juiste kapsel voor jezelf. Bij het doornemen van diverse foto's van verschillende kapsels, niet jezelf beperken tot kijken strikt op het kapsel - verbreden uw perspectief en kijk voor meer ideeën.
  • Ook rekening houden met uw haartype bij het kiezen van een kapsel. Is het golvend, fijn, steil, krullend, erg krullend of dik? Kies een kapsel dat past bij uw haartype, zodat het onderhoud van het kapsel wordt het gemakkelijker.
  • Een ander ding dat u moet overwegen bij het kiezen van is als het kapsel past bij uw levensstijl, wat betekent dat als u in staat zullen zijn om het kapsel wel of niet te handhaven.
  • Als u zich verveelt met je haar, overweeg dan het toevoegen van enkele magere highlights of lowlights voor hen. Echter, ga met een tint die zal er natuurlijk uitzien met uw haarkleur en meng goed. Een professionele stylist zal u helpen om de juiste haarkleur kiest voor het accentueren of lowlighting beter.
  • Trends in mannen kapsels, zoals alles in de mode-industrie, komen in fasen. Daarom, wanneer je geen originele ideeën, de beste ding om te doen is te kijken naar het verleden archief van ideeën voor inspiratie.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Mannen Kapsels, Mannen Kapsels 2013

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2