Thursday 20 December 2012

0 Mannen Kapsels Kort

Mannen Kapsels Kort



Punk mode is wijd verspreid is zelfs vandaag de dag, ondanks de steeds veranderende trends. Punk mode is ontstaan ​​in de jaren 1970 en riep verschillende reacties van de samenleving als geheel. Terwijl sommige gevolgd punk mode blindelings, anderen schenen walgen wordt geassocieerd met punk mode of mensen die behoorden tot deze groep. Er zijn veel onderscheidende kenmerken geassocieerd met punk mode en een van de meest herkenbare functie blijft de zeer gekke kapsels. De groeiende rage voor punk kapsels resulteerde in vele variaties van de eenvoudige stijl waarin haar is gestyled in schokkende vormen en patronen en gekleurd in schitterende tinten.

Mannen Kapsels Kort

Mannen Kapsels Kort

Punk kapsels worden erkend als een symbool van de gekke en de rare! Terwijl sommige jonge tieners kiezen voor hen alleen te zijn 'in' met de nieuwste look, anderen vinden het als een manier om te rebelleren tegen de maatschappij! Jongeren zijn graag verder gegaan dan de gewone naar kapsels veroorzaakt heel wat sensatie pronken.

Als punk kapsels zijn iets wat je echt wilt proberen, dan zou je nodig hebt om een ​​paar basisprincipes over hen weten. Ten eerste zullen we een kijkje nemen op de verschillende stijlen die zijn rond voor lang.

Mannen Kapsels Kort 2013


De meest interessante feit blijft als de levendige kleuren en de gebruikte creatieve vormen! Punk kapsels zou zeker zorgen dat u zich onderscheiden van de massa, maar je moet bereid zijn om alle aandacht te behandelen!

Mohawk:
De Mohawk punk kapsel is al sinds de jaren 1980. Hoewel Mohawk is geassocieerd met punk mode en cultuur, er zijn vele anderen die hebben gekozen alleen voor de Mohawk vanwege de stijlvolle uitstraling. De oorspronkelijke Mohawk is anders gedragen ten opzichte van wat wordt gezien vandaag. Momenteel zou dit kapsel moet u beide zijden van het hoofd scheren liet een lange strook van haar in het middengedeelte, die helemaal naar de onderkant van de hals.

Mannen Kapsels

Mannen Kapsels

De complexiteit van de Mohawk is het onderhoud! Vandaag de dag is het middelste gedeelte van het haar krijgt een puntige kijkje om meer drama toe te voegen aan de oorspronkelijke Mohawk kapsel. Dit neigt ook tot hoogte aan de oorspronkelijke strip van het haar. Deze strook wordt vaak geverfd in verschillende kleuren zoals rood schokkend of zelfs blozen roze! Voor Mohawk, zou je nodig hebt om een ​​verscheidenheid van methoden te gebruiken om uw punk kapsel intact. U kunt kiezen voor terug kammen, haargel en specifieke sprays om het te handhaven.

Reverse Mohawk / Skunk:
Reverse Mohawk is ook heel populair als het gaat om korte punk kapsels. In dit geval wordt haar geknipt op de omgekeerde wijze zoals de naam suggereert. Elektrische tondeuses gebruikt om haar uit het centrale gebied waardoor het haar aan weerszijden van het hoofd Mannen Kapsels.

Faux Hawk:
David Beckham is het best bekend voor sportieve Faux Hawk in de afgelopen tijd. In dit geval kan men kiezen voor een glad voor beide zijden van het hoofd zodat het tot de illusie van de oorspronkelijke Mohawk, en toch niet nodig om het hoofd volledig scheren. Een ander onderscheidend kenmerk over Faux Hawk is de zeer prominente piek in het midden. Haargel worden gebruikt om het haar te stylen naar het midden. Deze populaire korte punk kapsel werd ook gezien in de Hollywood blockbuster - 'The Lord of the Rings.'

Hoxton Fin:
The Hoxton Fin punk kapsel is in de schijnwerpers alleen in de afgelopen tijd. Zowel mannen als vrouwen is bekend dat dit kapsel sport. Dit kapsel wordt over het algemeen gedragen met twee scheidingen. Gel wordt gebruikt om het haar naar het middengedeelte brengen. Haar aan de zijkanten en aan de achterkant gebied is ingekort.

Punk mode blijft dus een interessante affaire met de verschillende soorten trends gevolgd door mensen van vandaag. Korte punk kapsels hebben dus vestigden zich in de wereld van de mode, ondanks gemengde reacties!

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

  • Kapsels Kort, Mannen, Mannen Kapsels Kort

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2