Friday 15 June 2012

0 Top 5 Trendy kapsels voor mannen

Top 5 Trendy kapsels voor mannen: Kapsels voor mannen altijd hebben gezien een enorme variatie maar in de moderne tijd, de trend, de stijl, en het beroep heeft dramatisch gewijzigd in een meer geavanceerde en hedendaagse vorm. Met de groeiende mode, zijn mannen ook steeds bewuste mode en experimenteren verscheidenheid van kapsels een retro en aantrekkelijke look geven hun persoonlijkheid.

Vandaag, is er een breed spectrum van kapsels voor mannen in overeenstemming met het type van gezicht structuur, type van haar, en ook het soort levensstijl. Onder deze zijn weinigen zodanig dat een rage in de mode-industrie hebben gemaakt en het toenemend aantal mannen zijn aantrekken. Top 5 mens hairstyles onder hen zijn als volgt:

Dit is een van de meest hedendaagse soorten mens kapsel dat gemakkelijk te onderhouden en te zorgen voor is. Haren zijn meestal kort aan de zijden en terug met spikes gelijmd op de top. Een hair gel is effectief gebruikt een charmante en opvallende uitstraling geven het soort kapsel. Het ziet er geweldig op mannen met lange of vierkant gezicht knippen.

Rommelig kapsel: Dit type ziet er rommelig nog aantrekkelijk. Het is het beste kapsel voor degenen die hebben echt dun haar dat vaak ziet er schaars. Zijn opvallende beroep en pluizig voelen verandert de totale persoonlijkheid. Aan elke vorm van gezicht structuur zal passen.

Lang gelaagde Cut: Lange haren zijn niet meer beperkt tot de mode voor vrouwen. Geleidelijk is het een alle populaire trend van tijd voor mens kapsel mode. Zorgvuldig gestructureerde haren met rommelig pony en strategische lagen kijken gewoon geweldig. Het is het meest geschikt voor mannen met vierkant, rechthoek en langwerpige gezicht structuur.

Bemanning Cut: Bemanning Cut is een kleine, eenvoudige en elegante kapsel dat best op mannen met ovale vorm gezicht past. Het geeft een evenredig en onderscheidend kijkt naar de kaaklijn, het creëren van een extra impact op de persoonlijkheid. Een opvallende en zoete kapsel met haren kegelvormige op de achterkant en zijkanten en een beetje langer aan de voorkant. Verdomd eenvoudig te beheren maar helaas kouder nachten zullen worden ondraaglijk met dit soort kapsel.

Hoog en strak: Het is de meest populaire fashion statement in de moderne dag voor haar ondeugende, gekke en gekke look. Ook bekend als de militaire cut, het is een stijl waarin haren zijn bijgesneden of aan de zijkant en achterkant van het hoofd genoeg haar op de bovenkant verlaten afgekapt. De traditionele maar moderne stijl van het kapsel kunt maximale veelzijdigheid voor een verrijkende en elegante look.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2