Friday 15 June 2012

0 Celebrity haar Tips voor mannen

Celebrity haar Tips voor mannen: Er zijn een hele gastheer van professionele haarverzorgingsproducten beschikbaar vandaag. Om gezonde, levendige, cutting edge stijlen, salon stylisten zijn grondig getraind in de nieuwste technieken, en weten hoe te gebruiken al deze producten.

Dus het is tijd voor een verandering, en u zou willen hebben haar net als uw favoriete celeb, maar u niet zeker bent welke. Voordat u voor een andere saaie kapsel regelen, neem een kijkje op deze mannelijke beroemdheid kapsel ideeën.

Twee populaire ziet nu met jonge Afrikaanse Amerikaanse celebs zijn de 360 en strakke vlechten. De 360, een blik die wordt bereikt door het gebruik van speciale zalven en doom lompen, is een reeks ruggen en texturen in het haar die samenkomen om te vormen van een 360 in de rug. Dit is Nellys handtekening stijl. Vlechten, vooral strak, dicht bij de hoofdhuid vlechten zijn nu ook en veel rap muzikanten, zoals Xzibit werd gezien dragen van hen. Beide van deze ziet er zeer complex en vergen veel onderhoud, moet u overwegen ze professioneel gedaan.

Dit zijn de mens hairstyles die door iedereen kunnen worden gedragen, en meestal vereisen weinig onderhoud. George Clooneys handtekening die Caesar knippen is een korte, boven de oren stijl met een lichte, gedefinieerde knal, en vele andere mannelijke beroemdheden ook mee werd gezien. De zeer klassieke, lang als generieke klinkende professionele haarstijl wordt gedragen net boven de oren, met iets langere zijden genoeg om achter de oren en meestal plooi, geen bang. Hugh Lauries huidige knippen is een goed voorbeeld van dit.

Als u een jaren 90 muziek fan, je waarschijnlijk herinneren Adam Duritz, de frontman van de rockband Counting Crows, en zijn unieke, dreadlocked stijl. Dreadlocks neem meer onderhoud dan enkel over een kapsel, en kunnen worden gezien als controversieel, omdat van hun associatie met de rastafaribeweging.

Hebt u het vertrouwen, echter, en de tijd, kan u trek deze look mits u de juiste haartype hebt. Andere unieke mannelijke beroemdheid kijkt omvatten Ozzie Osbornes te nemen over de klassieke pageboy kapsel. De pageboy wordt meestal gedragen op bout kin lengte, met een vrij lange, gezicht contouren bang, maar Ozzie heeft gewijzigd zijn groeiende it schouder lengte, en de uiteinden iets minder draaien.

Wat kapsel u kiest, kan uw zorg Haarstylist helpen u ervoor te zorgen dat het gepolijste, lijkt door de professionele kwaliteit haarverzorging aanbevelen en finish producten die recht voor u. Met zo vele kapsels om uit te kiezen, is er gewoon geen reden om te regelen voor een andere fundamentele, ooit opnieuw doen.

About the Author

Author info. Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these with your own descriptions, if you like it Subscribe to Our Feed and Follow Me on Twitter

    Other Recommended Posts

0 comments:

Post a Comment

 
back to top //PART 2